Banner
Banner
Més de 50 anys amb tú
Renda i Patrimoni 2019 Veure comunicat
Actualitat

Comunicat Atenció presencial amb Cita prèvia


Després d’un període d’obligat confinament per preservar el benestar i la salut dels nostres treballadors i clients, durant el qual hem estat actius de forma telemàtica i telefònica per a garantir el 100% dels nostres serveis, ha arribat el moment de començar a obrir les portes amb la màxima prudència.

 

Per aquest motiu, Assessoria Coll Gestoria S.L. els comunica que a partir del proper dilluns 18 de maig de 2020, aquelles gestions imprescindibles i/o inajornables de caràcter urgent seran ateses de forma presencial amb cita prèvia.

 

L’horari d’atenció al públic serà de 08.00 a 16.00h durant el mes de maig. S’habilitarà recepció per l’entrega i recollida ràpida de documentació.

 

Atès l’actual estat d’alarma decretat com a mesura de contenció del COVID-19, i seguint les recomanacions indicades pels organismes oficials responsables, tots els nostres serveis es continuaran prestant de forma telemàtica o telefònica amb els departaments responsables. Preguem consultin amb nosaltres la possibilitat de fer la seva gestió de forma no presencial donat l’aforament limitat.

 

Així mateix Assessoria Coll Gestoria S.L. comunica a tots els seus clients i col·laboradors les següents mesures de prevenció, efectives a partir del dilluns dia 18 de maig de 2020:

 

• És imperatiu l’ús de mascareta i guants per accedir a les nostres oficines.

 

• Serà necessari desinfectar-se les mans en entrar a les nostres oficines. Se’ls proporcionarà gel desinfectant a la nostra recepció.

 

• S’haurà de respectar la distància mínima de 2 metres en tot moment.

 

• No s’atendrà cap persona sense cita prèvia degut a que no hi haurà sala d’espera.

 

L’empresa es reserva el dret de realitzar qualsevol modificació en les regulacions presents sense notificació prèvia, sempre pendents de la permissivitat de la normativa, així com el dret de denegar l’accés a les nostres oficines a qualsevol persona que rebutgi acceptar les mesures sanitàries corresponents.

 

 

Granollers a 14 de maig de 2020

 

Peu grup pàgina
Desarrollado por Novaigrup, Agencia de Marketing Online - Posicionamiento en Buscadores y diseño web en Barcelona